Spesialis ing wilayah hotel

--mumpuni ing hotel lan omah nalika semana

Pilihan liwat 1000 hotel.
Khusus kanggo windows sampeyan.
Nganti nganti 8 garansi taun lan luwih 10 taun apa urip.
7 taun sing ditrapake kanggo riset lan pangembangan nggawe kita ahli ing sistem tirai bermotor.

Mode drive: Drive torsi variabel
Tutul: 0.8Nm-2Nm
Beban safety: 100kg

Napa Pilih Kita

Kita nganggep tanggung jawab kanggo ngrampungake masalah sunshade sampeyan, nanging ora mung adol

Nganti nganti 8 taun kanggo kaloro motor&trek

Fungsi ramah anak pertama industri–kita digali jero, kita mikir luwih akeh.

PRODUK KAMI

Rawuh NEW

M300-Motor langsir khusus hotel khusus

M300Lite-Motor tirai bermotor sing cerdas ing omah

M300Pro-Motor sikat tanpa sikat khusus motorized khusus

Motor tubular kanggo sawetara adegan

Lacak langsir bermotor khusus sing disesuaikan

Tali tirai bermesin gelombang gelombang Ripple lempitan

Remote control genggem kanggo langsir bermotor

NGANGGO 8 JAMINAN TAUN

Klik kanggo nemu pengalaman pertama babagan kualitas dhuwur iki

Sing pertama 5+5 ING INDUSTRI

5 garansi taun kanggo motor & trek

NGANGGO 8 JAMINAN TAUN

Klik kanggo nemu pengalaman pertama babagan kualitas dhuwur iki

Sing pertama 5+5
ING INDUSTRI

5 garansi taun kanggo motor & trek

PRODUK KAMI

Rawuh NEW

Sugeng Rawuh

FOSHAN LVTRON MOTORIZED CURTAIN CO.LTD

Foshan Lvtron Motorized Curtain Co., Ltd didegaké ing wulan September 2013, yaiku siji lan mung pabrikan adhedhasar teknologi khusus ing R&D,desain,pabrikan, instalasi lan layanan purna jual motor tirai bermotor lan sistem trek.

APA KANG NAMPAK

PROYEK KAMI

Hotel bintang lima

Hotel komersial

Omah & Omah

+8613925927792 atness@lvtron.sinanet.com